Home

Deze website gaat over Sadomasochisme en de beleving daarvan.

Wil je een veilige masochistische en/of onderdanige (D/s) ervaring?

Als je de andere soms de meer verborgen kanten van jezelf wil ontdekken, dan ben je bij Meesteres Manita aan het goede adres.

Meesteres Manita heeft zo’n 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op deze reis. Ze weet hoe ze je met een veelheid van fysieke en emotionele aspecten van de BDSM kan laten kennismaken.

Haar manier van begeleiden is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en goede en duidelijke communicatie. Een intake gesprek en een feedback gesprek is altijd aanwezig.

Haar manier van spelen kan als volgt gekarakteriseerd worden:

Meesteres Manita weet op een spontane en verfrissende manier met je verlangens en grenzen te spelen. Ze zal je uitdagen je fysieke als emotionele grenzen te verleggen. Altijd op een veilige manier, altijd met consent.

Meesteres Manita is een open en ontspannen vrouw en heel toegankelijk. Dus mocht je je masochistische en onderdanige verlangens de vrije loop willen geven, schroom niet en neem contact met haar op. Via de telefoon +31623972607 of via mail manita@mrs-manita.com

Meesteres Manita geeft sessies in real life maar ook chat, cam en bel sessie behoren tot de mogelijkheden.

Hier meer over Meesteres Manita

 

Verhalen en of foto’s, hoewel absoluut op vrijwillige basis gemaakt, kunnen door sommige mensen als aanstootgevend worden opgevat en zijn derhalve niet geschikt voor minderjarigen.

Alle geschreven tekst en fotomateriaal op deze website zijn het eigendom van Mistress Manita en Triple-M Multi Media en wordt in het kader van auteursrechtwetten wereldwijd auteursrechtelijk beschermd.

Zonder de schriftelijke toestemming van Mistress Manita of Triple-M Multi Media, mag dit materiaal in geen geval gebruikt worden.